(Android) Bottle Flip 3D kody glitch primogemy
Feb 6, 2022 11:52:01 GMT -5
Post by edobovades on Feb 6, 2022 11:52:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
Straszne zacina sie i nie da sie nic zrobic
Potrzebujesz więcej ulepszeń w swojej pracy, są pewne problemy z grą, takie jak zerwanie gry, niemożność odwrócenia butelki. Spraw, aby gra była ciekawa dzięki swojej grafice. Jeśli dałeś bezpłatną wersję próbną dzieciom, bardziej pociąga ich gra. To była tylko wskazówka do gry.
Absolutnie obrzydliwe reklamy przez cały czas. Odinstalowałem bardzo szybko. PA. Nigdy więcej.
Gacha Club Diverse iiwq
Fajna ale szybko może się znudzić bo prawie każdy poziom wygląda tak samo.
Po jakimś czasie się nudzi
Zbyt wiele reklam, zbyt wiele usterek, gdy nie naciskam, dziękuję, gdy pyta, czy chcę oglądać reklamę, aby kontynuować, nie pozwala na żadne reklamy, które i tak dają mi reklamę, co sprawia, że jestem ostrożny, grając w to
Reklama co innego rundę nie polecam
To jest takie opóźnione, kiedy próbowałem to zagrać, po prostu zmusiło mnie do wyjścia i próbowałem wrócić, ale mi nie pozwolił, a kiedy mi pozwolił, było tak opóźnione
Yuav Ua Li Cas Cap Ib Lub Fwj Dej Flip - BikeHike
Straszna gra dla mnie była opóźniona na każdym poziomie, nie polecam jej, jeśli masz zły telefon lub jest po prostu stary. Przypominam, że to straszna gra
Daję 3 ponieważ gra się nudzi
Jeśli nie masz nic do roboty poza oglądaniem reklam zamiast grać, pospiesz się i zdobądź tę grę! Bonus, pomiędzy poziomami obejrzysz dwie reklamy zamiast jednej. 100/100 polecam, jeśli szukasz powodu do złości, jeśli nie masz żadnego.
Głupia gra oszustwo i oszustwo reklamy co robiłem testy można wejść na niektóre ustawienia i oszustwo oszustwo
Gra Bottle Flip 3D
Bottle Flip 3D Santai srfp
Średnio mi się podoba
Daję trzy gwiazdki ponieważ gra się ścina. Włączyłam ją pierwszy raz. Nic nie kliknęłam a butelka sama zrobiła flipa i upadła. Oczywiście gra pokazała, że przegrałam. Potem się to wyłączyło i znowu do samo. Gdy wyłączyłam i tenłam grę z powrotem znowu sam problem.
Uwielbiam tę grę, jest super fajna, ale kiedy osiągnąłem poziom 300, nie mogłem iść do przodu! Dotarcie tam było jednak super!
Ok
nie działa, to dla mnie usterka, że nie działa dla mnie (korzystam z opóźnionego komputera), jak całkowicie taktyczny, dokładny symulator bitwy, zdobądź kostki, coś w rodzaju Roblox i tak dalej, napraw to !!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bottle Flip 3D নৈমিত্তিক zpyq
Zabawna gra! Pojawia się reklama może po co trzeciej lub czwartej próbie/poziomie, czego można się spodziewać, ale nie mam nic przeciwko, ponieważ rozgrywka jest świetna. Poleciłby!
To dobra gra, jaką kiedykolwiek widziałem. Grałem w grę o nazwie Zapisz dziewczynę. Nie lubię jej, ponieważ za każdym razem, gdy kończę poziom, pojawia się reklama.
Butelka Flip 3D nie jest najlepszą grą. W niektórych punktach jest to bardzo denerwujące, a reklamy pojawiają się często, nie będę kłamać. To w sumie dobra gra, ale nie jest to typ gry, który osobiście bardzo lubię
Fajna gra, ale zbyt wiele reklam. Z tego powodu usunięto aplikację. W przeciwnym razie byłoby dobrą grą mieć na telefonie, gdy się nudzi. Reklamy nie są jednak tego warte.
Bottle Smash: Pistol Simulator | Free Games To ...
Download Pick Me Up 3D apk 1.24 for Android. ... Pick Me Up 3D plakat Pick Me Up 3D screenshot 1 Pick Me Up 3D screenshot 2 Pick Me Up 3D ... Bottle Flip 3D.
Jest baaaardzo fajnie!!! Polecam tę grę każdemu. Sterowanie jest łatwe, dotknij, aby skoczyć, i dotknij dwukrotnie, aby wykonać podwójny skok. Widzę, że stworzenie tego zajęło im bardzo dużo czasu, a cała ta ciężka praca naprawdę się opłaciła! Dają ci pomoc na początku, abyś wiedział, co robić. Grafika jest niesamowita i uwielbiam, kiedy wskakujesz na głośniki i odtwarzasz muzykę! A kiedy zapalają się światła (musisz wskoczyć na czerwoną lampkę), naprawdę wykonali dobrą robotę, robiąc to! Trzymaj tę dobrą robotę!
To fajna gra, ale jest zbyt wiele reklam, na wszystko jest reklama
Chujewe jebcie sie
O wiele za dużo reklam
👍.
Gra ogólnie fajna ale te reklamy to jakaś masakra Więc 2 gwiazdki daje jak to naprawicie do tamy 4 bo gra szybko się nudzi
Oceniłem to na 4 gwiazdki, ponieważ lubię tę grę, ale jestem trochę zły, że musisz osiągnąć poziom 15, aby wyjść na zewnątrz
TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ ŻE TO JEST W STANIE SIĘ NA TYM CO MI HDHD
fajna tylko po jakimś czasie się nudzi🙂
Uwielbiam tę grę, ale ma wiele reklam, które są dość denerwujące, mimo to jest to naprawdę fajna gra.
Ta gra jest cudowna i niesamowita Nie dbam o jednogwiazdkowe recenzje ani dwie gwiazdki, na które patrzyłem, wszystkie pozostałe miały cztery i pięć, wyglądały niesamowicie, więc postanowiłem obejrzeć mały film i wygląda to całkiem fajnie, więc Instaluję, grałem na moim drugim telefonie, jest całkiem fajnie, więc tak, mam nadzieję, że wszyscy zainstalują go podczas tej korony.
Ayesha Dulla Całkowicie się z tobą zgadzam. Prawie bez reklam, wcale nie glitchy, może usterki to tylko ppls wifi. Czasami pojawiają się reklamy, ale nie do zniesienia. Absolutnie się zgadzam, pomyśl dwa razy, zanim ocenisz rzeczy! Ta gra jest niesamowita, jestem od niej uzależniony! 5 gwiazdek na pewno!
za dużo reklam i długi czas powyżej 20 sekund, napraw to. Właśnie odinstalowałem tę grę tylko z powodu długiego czasu i zbyt wielu reklam.
Daję mu 2 gwiazdki, ponieważ ostatnim razem, gdy grałem, utknąłem i nie mogłem się wydostać, więc musiałem to usunąć i powinieneś upewnić się, że ludzie mogą mieć to, co mogą nacisnąć, aby spróbować ponownie, więc może to być uczciwe, ale dopóki nie zrób to, nie będę ładować tej aplikacji
Ok, więc ta aplikacja jest bardzo fajna, nie wspominając już o interesującej, mam na myśli to, że większość aplikacji ma tak wiele reklam i to i tamto, ale jest to po prostu łatwy dostęp do gry punktowej, w porównaniu z innymi aplikacjami ma odpowiednio mniejszą ilość reklamy i gorąco polecam. Daję mu 5 gwiazdek i absolutnie żadnych skarg.
Daje 3gwiastki bo jest zaćenta na samym poczantkq
To niesamowita gra!!! Ludzie mówią, że jest jak, strasznie glitchy, niezliczona ilość reklam itp. Ale dla mnie jest odwrotnie. Nawiasem mówiąc, jest to gra offline. Możesz więc wyłączyć Wi-Fi i gotowe! Więc nie możesz być glitchy lub mieć niezliczonych reklam, po prostu wyłącz Wi-Fi! To prosta, zabawna gra! Jestem tu po prostu nowy i jest fajnie! Dlatego oceniam to na pięć gwiazdek! ! ! Cóż, mam nadzieję, że wkrótce będę lepszy w grze! A jeśli ludzie, którzy oceniają nisko, pomyśl dwa razy!
pilon
Podoba mi się to i takie tam, ale jest JEDEN problem, którego nienawidzę: ADDS😡😡😡😡 po zakończeniu każdej rundy jest jeden. to jak śmiertelny wirus, który pojawia się wszędzie. więc dla mnie to 3 gwiazdki
Straszne, reklama po każdym poziomie
Bottle Flip 3D Casual ipu
Bardzo glupia i peznadziejna gra
WOW, moja ulubiona gra stała się jeszcze lepsza dzięki zewnętrznej wersji! Uwielbiam te małe interaktywne elementy, które poruszają się, gdy butelka ląduje na czymś. Wprowadza zmianę, mając programistę, który ulepsza grę, zamiast pozwolić jej się starzeje i nudzić. Dobra robota i dziękuję!
Gra jest bez płatna
Uwielbiam tę grę i jest idealna do rozrywki, ale jak wiesz, każda gra ma ciemną stronę, a ta ciemna strona tej gry polega na tym, że ma za dużo reklam, jeśli zmniejszysz reklamy, dałbym ⭐⭐⭐⭐⭐ gwiazdek, ale za teraz daję ci ⭐⭐⭐⭐ gwiazdkę, więc zredukuj reklamy, wtedy powinieneś dostać ⭐⭐⭐⭐⭐ satry od każdego to moja gwarancja
ŚWIETNA gra to jest to, o co chodzi w tej grze, masz butelkę i musisz ją stuknąć, aby butelka mogła dotrzeć do następnej przeszkody. Po ukończeniu poziomu otrzymasz nowe butelki, grafika w grze jest świetna, a także trzymaj się dobrze Praca!