(iOS) WorldCraft: 3D Block Craft odemknout vše
Feb 6, 2022 12:03:47 GMT -5
Post by edobovades on Feb 6, 2022 12:03:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout vše ▞▞▞
▞▞▞ WorldCraft: 3D Block Craft 2022 version ▞▞▞
Ty reklamy sou hrozný kuli nim se mi to laguje jinak super hra za ty blbí reklamy dávám 4 hvězdičky. Kdo souhlasí ať dá plus
Vlastně mám minecraft a tato hra je hrozná a levná napodobenina kreativního mistrovského díla mojangs. Nicméně musím říct, že jsem vyrostl na světovém řemesle (teď je mi 14) a bavilo mě to, ale dříve to pokulhávalo a bylo to hrozné. Doporučuji tuto hru jako alternativu, ale nikdy nemůže skutečně kompenzovat nebo replikovat slávu minecraftu. Neříkám, že by tato hra měla být jako minecraft, ale není to ideální náhrada.
Loco Craft 2: 3D Adventure Crafting Games - Apk AMP
hodně blbý minecraft
Tato hra se mi hodně líbila, ale nyní mi nezachraňuje světy. Přeinstaloval jsem tuto hru a pak začala fungovat dobře, ale jen na pár dní. prosím opravte to, pak vám nebudu váhat dát 5 hvězdiček.
Doufám, že existoval systém přátel, kde můžete někomu poslat žádost a on ji přijme, takže je snáze najdete ve hrách
Pocket Edition, Minecraft, Android, úhel png | PNGEgg
Block Sun Earth | O2 Knihovna
Minus způsob, jak můžete zadat pouze určitá jména v abecedním pořadí, je to dobrá hra a pokud máte rádi hry jako minecraft, je to něco jako jeho bezplatná verze, doufám, že vám to pomůže, abyste nebyli frustrovaní, když nemůžete zadat název, který chcete, ale přes všechno ostatní je to dobrá hra
to byla moje vysněná hra, když jsem ji často hrál, ale osm teď nefunguje pro více hráčů, stále mi říká, abych se podíval na internet, když mám internet
No krátka bombus jenom bych chťel aby se dali y vikraftit tnt moc děkuju
Nej lepší hra
Aplikaci jsem použil jen JEDNOU a pak už mě celá hra už nikdy nedovolila vstoupit do žádných světů a map. Zasekl by se na obrazovce načítání nebo havaroval. Ale během mého ONE TIME hraní to byla docela zábava.
Jak se krafti mec??
Tak tuhle hru miluju!!! Hrával jsem to každý den po škole a pořád to miluji. Jediná věc je, že je to hranatý svět s lidskými avatary a já jsem přemýšlel, jestli byste si mohli nechat avatary jen tak, aby je zablokovali jako, mabe? Pokud to opravíte, děkuji a doufám, že takových uděláte víc. Je to úžasná aplikace. A časově náročné.
Jakmile jsem si tuto hru stáhl, byla to jediná věc, kterou bych s tím udělal, hrál jsem tuto hru déle než 1 týden. Protože je to trochu jako mincraft
Jackal Squad - Arcade Shooting Spillehall uifq
tato hra je velmi těžká kvůli velkému množství příšer a proč jste tak znesnadnili hledání ovcí kvůli tomuto problému nemohu spát a zemřít s drahocennou věcí. Změňte to prosím
Craft World - Master Building Block Game 3D - Captain-Droid ...
WorldCraft: Block Craft Spiele Abenteuer fhby
2 je lepší ale jinak dobrý
Miluji tuto aplikaci, je to jako minecraft, ale trochu se liší od skutečné! Já a moje rodina jsme to hráli pro věkové kategorie a nikdy nás to nezklamalo Děkuji za vytvoření dobrého tvůrce her!!!! 😄
Nenašel jsem žádná zvířata a taky je malý svět.
Této hře jsem dal jednu hvězdu, protože když přejdete do kreativního režimu, nemohu si vyčistit inventář, prosím opravte to. A je to trochu opožděné, ale je to v pořádku, alespoň nemusíte platit za kreativní režim.
Hrál jsem to pořád, když jsem byl malý, protože moje máma odmítla získat minecraft, byla to jedna z mých oblíbených her. Je to upřímně úžasné a funguje skvěle!
Hra je k ničemu, nemůžete se ani dostat z oblasti respawnu, nemůžete se ani hýbat, skoro aktualizujte svou hru, takže lidé mohou skutečně hrát bez problémů odstraňte reklamy hra je hrozná, nemůžete se ani dostat z respawnu oblast vůbec nemáš ani polovinu věcí potřebných pro hru neměla by být v obchodě play žádné křesadla na tnt a žádný krumpáč nic je to hrozné nedoporučuji stahovat hru protože je k ničemu
ワールドクラフト: 3Dブロッククラフト アドベンチャー iuhc
Hrál jsem to, než jsem měl minecraft. je pořád stejně dobrý jako tenkrát. jen kdyby to mělo lepší grafiku, ohodnotil bych to 5 hvězdičkami.
Je to tam i online
Pamatuji si, že když tato hra byla World Of Cubes a hrál jsem ji roky, narazil jsem na ni dnes a líbí se mi, že se nezměnila tak moc, že ji nepoznávám. Děkuji za všechny skvělé vzpomínky, staré i nové, naprosto miluji tuto hru!
Zahrajte si Craft 3D zdarma na CrazyGames. Je to jedna z našich nejlepších Dobrodružství her! ... World Craft. Pouze počítačové. World Craft. Mine Clone.
Je to dobrý, ale znám i lepší.
Dobry ale nekdy se mi to ani nezapne
Vůbec se to nenačítá😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔